Föreningen

VIF Gute BTK bedriver träning och tävlingsverksamhet inom bordtennis, för alla åldrar och med särskild inriktning på att alla som vill skall kunna delta. Vi har den största ungdomsverksamheten inom pingisen på Gotland med 30-40 barn och ungdomar i åldern 8-15 år. Målet är att bidra till att våra medlemmar utvecklas i såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt avseende. Vi erbjuder även tävlingsverksamhet för de som vill utveckla den sidan, men syftet är inte i första hand att bedriva elitverksamhet utan att ha roligt tillsammans och utvecklas i sin sport. I enlighet med Riksidrottsförbundets stadgar ska föreningen motverka all form av diskriminering samt aktivt verka för en dopingfri idrott.

Vi har ett nära samarbete med IFK Visby kring våra träningar för att tillsammans göra träningarna så bra som möjligt för bordtennisintresserade i och runt Visby.

Uppdaterad: 02 JUN 2018 00:58

GEAB Gotlands Energi