Hoppa till sidans innehåll

Mer info angående säsongsavslutningen

14 APR 2019 13:52
Alla spelare, ledare, föräldrar, syskon och andra familjemedlemmar är varmt välkomna till avslutning av pingissäsongen i VIF Gute BTK! Vi träffas lördagen den 27 april kl 9.30 i S:t Hansskolans gymnastiksal för en lekfull familjepingisturnering.
  • Skapad: 14 APR 2019 13:52

Familjepingis

Vi kommer att ha bord uppställda i stora gymnastiksalen från kl 9.30 och ca 10.15 startar vi en enkel turnering som alla kan vara med i. Turneringen genomförs med s.k. handicapsystem, där elitspelare börjar på minus och nybörjare startar med många pluspoäng, övriga får handicap efter individuell spelstyrka. När turneringen är färdigspelad delar vi ut priser som avslutning på säsongen. Det går bra att spela pingis även om man inte vill delta i turneringen och de som inte vill delta i årsmötet har möjlighet att spela pingis under tiden.

Anmälan till turneringen görs helst i förväg till Egon på This is a mailto link, eller när du kommer på morgonen.

Årsmöte

Föreningens årsmöte hålls i lilla gymnastiksalen kl 9.30. Vid årsmötet skall klubbens styrelse för kommande år väljas. Vi kommer också att besluta om medlemsavgifter för kommande år, samt behandla förslag till uppdaterade stadgar för föreningen. Årsmötet brukar ta ca 30-45 minuter. Alla medlemmar är välkomna att delta i årsmötet. OBS! Barn och ungdomar som är medlemmar kan representeras av en förälder. Du behöver inte anmäla dig i förväg till årsmötet.

Fika

Klubben bjuder på lite dricka och godsaker till barnen. För att få ihop fika till de vuxna ber vi er föräldrar om lite hjälp: Ta gärna med en termos kaffe eller te, och vill du baka något att bjuda på så är det alltid välkommet! Hör av dig några dagar i förväg till Henrik på This is a mailto link, det underlättar samordning av fikat.

Tack för i år!

Vi har genomfört en bra säsong, och är i nuläget den största pingisklubben på Gotland, inte minst på ungdomssidan. Vi har haft närmare 100 träningar i S:t Hansskolan, arrangerat tävlingarna ”Skinkspelen” och ”Gutepoolen”, och nått en hel del framskjutna placeringar i seriespel och tävlingar. Vi tar också ett stort ansvar i Gotlands pingisgemenskap, exempelvis vid ”Östersjöveckan” i juli, ”Bästa 4:an” och seriespel för ungdomar och seniorer. Vi har ett 50-tal aktiva spelare och fler som vill börja i klubben.

Varmt tack till alla engagerade ledare, tränare och inte minst alla föräldrar som bidrar till den här fina verksamheten!

Det skulle vara roligt om vi blir ännu fler som hjälps åt vid sidan av pingisbordet. Du behöver inte ha någon erfarenhet av pingis, alla möjliga insatser är välkomna både vid träning, tävling och i ledningen av klubben. Sätta upp bord, sköta kiosken vid våra arrangemang, döma, eller bara finnas till hands för barn och ungdomar som behöver stöd och hjälp vid träning och tävling. Kommunikation och administration behöver också skötas för att hålla ihop klubben. Prata med oss i styrelsen, tränare och lagledare så hjälps vi åt att hitta en roll och en nivå på ditt engagemang som passar dig.

Hoppas vi ses i S:t Hansskolan den 27 april!

Styrelsen - Christer Pettersson, Egon Schwartz, Elin Schwartz, Henrik Nolmark, Ingrid Hedbom och Lars Pettersson

Skribent: Elin Schwartz
Epost: Adressen Gömd

GEAB Gotlands Energi

BostadÖliv Fastighetsmäklare

Kränku

www.sydsport.com

ICA Torgkassen Visby

Visby Screen 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Visby IF Gute BTK - Bordtennis
c/o Henrik Nolmark, Vårdklockegatan 13
62157 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info