Hoppa till sidans innehåll

Svensk Bordtennis


Theo Abrahamsson och Rebecca Muskantor bland kadetterna, David Björkryd och Emil Johnsson bland minikadetterna – där har ni Sveriges kvartett i åttondelarna sista Safirdagen.
 
Kadett- och minikadettklasserna ingående i Swedish Junior & Cadet Open drog igång på lördagen. Antalet svenska spelare är 41. Tre av dem dubblerar.
 
Ingen Xu Hui i elitsingeln i Safir International, då tog SUIF:s Hampus Nordberg chansen att slå till bland över 150 startande. I finalen fick Mattias Översjö ge sig. Tre raka.
 
Förhoppningarna om att Sverige skulle nå kvarten i Team World Cup i London sprack. Efter 0–3 mot Kina följde 2–3 mot Frankrike. Kristian Karlsson föll i den avgörande matchen.
 
JVM-tvåan Truls Möregårdh demonstrerade sin styrka när det som bäst behövdes i semifinalen och finalen och blev en efterlängtad svensk vinnare i Swedish Junior & Cadet Open.
 
Vi behöver bara skriva Kina så förstår ni vad som gäller. Frankrike blev utan set i öppningsmatchen i Team World Cup. Men Sverige tog i varje fall ett set mot världsregenten.
 
Halmstadsonen Per Gessle, som sålt över 80 miljoner skivor världen över, stöttar nu bordtennis-VM i Halmstad med en specialskriven låt till evenemanget som kommer ses av 350 miljoner TV-tittare världen över.
 
På torsdagen blir det full fart på singelspelet i Safirs Sweden Junior & Cadet Open. Men allra först en dubbelsemi med Ellen Holmsten/Stina Källberg. Bär det mot kvällsfinal?
 
På torsdagen inleds Team World Cup med Sverige som ett av tolv herrlag. Tyvärr måste Mattias Karlsson avstå Londonresan på grund av en stukad fot. Ersättare: Elias Ranefur.
 
Dags igen för Safirs Swedish Junior & Cadet Open, som funnits med på den världsomfattande touren i 16 år. Onsdag och torsdag deltar 122 herrjuniorer och 91 damjuniorer.
 
Fyra svenska kadetter deltar i årets andra tävling inom ITTF World Junior Tour i Hodonin, Tjeckien. Theo Abrahamsson, Max Hedbom och systrarna Muskantor började med lagdelen.
 
Idag (15 februari) lanseras delar av Svenska Bordtennisförbundets Historikgrupps arbete. En arbetsgrupp som arbetar för att ta vara på det rika arv svensk bordtennis har skapat över åren ger ger oss nu ett bildarkiv och ett videotek.
 
Vägen till Ungdoms-OS i Buenos Aires är snårig. När Stina Källberg deltog i andra europeiska kvalet i tjeckiska Hodonin föll hon först i första rundan, därefter i andra.
 

Vi älskar bordtennis!

(2018-02-14 12:42)
Idag är det kärlekens dag vilket vi självklart passar på att uppmärksamma lite extra. För kärlek handlar ju inte bara om relationen till en annan människa – eller hur?
 
På Trippus Awards (8/2) tilldelades Svenska Bordtennisförbundet och Destination Halmstad priset som årets Innovatör för paketeringen av bokningar, ackreditering och biljettförsäljning till VM i bordtennis Halmstad.
 

GEAB Gotlands Energi

BostadÖliv Fastighetsmäklare

Kränku

www.sydsport.com

ICA Torgkassen Visby

Visby Screen 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Visby IF Gute BTK - Bordtennis
c/o Stefan Molin, Backgatan 5
62155 Visby

Kontakt:
Tel: 070-522 13 13
E-post: stefan.molin@svenskaspel.se

Se all info