Hoppa till sidans innehåll

VIF Gute och Gotland gläds åt Max framgångar

01 JUN 2018 11:01
Max Hedboms framgångar fortsätter. Hans första SM-guld har hämtats hem för under JSM i Söderhamn blev det både ett guld och ett silver i PD14 respektive P14.
  • Uppdaterad: 01 JUN 2018 11:10

När det var dags för JSM i Söderhamn, 18-20 maj, fanns det goda chanser till framgångar i såväl dubbel som singel för VIF Gute's Max Hedbom, 14.

I par tillsammans med Hugo Ihse, IFK Visby, tog de hem en för Gotland unik medalj. Guld i dubbel för pojkar 14.

I singel var Max semifinalseedad men tog sig ändå till final där han fick möta Theo Abrahamson, Eskilstuna BTK. Theo tog hem finalen med 4-2 efter en mycket stark inledning av Max.

Ett helt fantastiskt resultat att ta ett guld och ett silver i ett SM. Tre andra spelare lyckades faktiskt ta två guld. Artikel från SBTF.

Vi är stolta över Max framgångar och det har även gett bra publicitet i media vilket är glädjande för sporten. Helagotland.se's artikel.

Här finner ni hela resultatlistan från JSM i Söderhamn.

Tillsammans med just Theo Abrahamsson har Max blivit uttagen att spela i Sveriges kadettlandslag och delta i internationella turneringar. I sommar väntar även ungdoms-EM. 

Vi passar på att återigen gratulera Max till framgångarna och önskar honom lycka till i sommarens ungdoms-EM som spelas i Rumänien i mitten på juli.

Skribent: Stefan Molin
Epost: This is a mailto link

GEAB Gotlands Energi

BostadÖliv Fastighetsmäklare

Kränku

www.sydsport.com

ICA Torgkassen Visby

Visby Screen 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Visby IF Gute BTK - Bordtennis
c/o Henrik Nolmark, Vårdklockegatan 13
62157 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info